Visitor

30.10.09

kerana Nasha Aziz..

smlm aku gi kl atas urusan kerja.
destinasi sebenar ke Nusatech,Sri Kemuning..area Shah Alam.
ni kali ke 3 aku pergi..tiap kali projek masuk,aku mmg akan hantar test besi kt sini.

pas antar besi,aku n rombongan ::hubby aku,encik driver 'Long', our gps 'pian' n sorg kontraktor tp jd kamceng hubby aku 'rashdan':: gerak ke Pertama Kompleks.Tujuan kat situ,geng2 ni nk carik but bola & kasut futsal..smpi2 aku terlekat kt kedai hp.recce..last2 aku amik Nokia E63.hehe..best~
pas penat recce barang sukan,kitorg lepak jap.minum2..order nescafe tarik n layan tgk kesibukan kota..

borak2 kosong..Long membakar semangat Rashdan ni utk ke Pavilion.member tu dhla baru accident [BMW dia kemik depan,total lost.ada kt worksyop BMW di Kuantan;tgh tersadai] sbb nk ke Pavilion beli baju.so,kami seme bersepakat nk ke sana la ni..

sampai tempat dituju : siap parking kami terus gi shopping.
aku masuk Levi's.layan tgk suar..xdek yg cun..beralih arah ke kasut.tgk dh cantik,harga pun dh siap disc just rm45.aku pn beli..

jalan lg.Rashdan dh masuk kedai Polo.beli baju dia 2 helai..
aku pn dh slamat shopping brg rifdi..kasut puma rm149 & bola mini liverpool..
hubby pun dh slamat shopping baju kt Tang's..

aku dh exhausted.pening pale..tired~

sampai kt eskalator..geng2 ni naik lg d next level..
hubby aku tego.."sayang,idola awak,"..
aku yg kepenatan ni mencarik2 sape la yg jd idola aku tu..
tak nmpak sape2..
sambil2 tu aku dh terdengar satu suara tgh bercakap hp..
marah2 je bunyinya..

aku masih blur.
hubby aku terus bisik.."nasha aziz lalu pun x prasan ke?"
"hah??"
aku pn terus tertangkap satu susuk tubuh yg sgt menawan..
masih oncall dgn somebody dan melangkah laju ke toilet

keadaan aku tym tu ::masih kaku pandang Nasha Aziz yg dah berlalu::
dgn slumber hubby aku pn menambah lg kefrustan aku tym tu,
"igtkn nk panggil gak dia tp dia tgh online.nasib awk la ek.."

owhhh..hampanya aku tym tu..
mmg frust.smpi balik umah pun aku tak abih frust lg pasal LANGSUNG TAK PERASAN NASHA AZIZ LALU SEBELAH AKU!


no comment!

'_'

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...