Visitor

1.10.09

beatlesmania Ver.2009

kelmarin, pas office hour + amek rifdi,aku n hubby ke kedai dvd boss (panggilan tokei kedai dvd fav tmpt utk dilawati).kat cni mmg banyak membekalkan dvd2 haram utk ditontoni.boss ni bukan lanun spt Jack Sparrow tp dia cukup glam di bandar koboi ni.(nama kedai terpaksa dirahsiakan,nti kna rush aku gak yg rugi)..hehe

hubby aku beli dvd upin n ipin (baru beli psl aku ngan boss mmg kna konpemkan gmbr lawa ke tak,kalo tak lawa mmg aku datang pulangkan),transformer II dan jugek citer dr thailand, Tsunami.pastu dia terus ke kereta..(parking baekk pnya depan kedai)

aku lak masih kt dalam kedai.recce mp3 lagu..nk penuhkan laptop di samping menambahkan lagi kandungan MB dlm henpon2 aku.memula aku nampak Let's NOW we call the music.ntah version yang ke brape pn aku dah tak ingat.aku suh boss gi amik.recce lagi..dlm pale nk carik lagu brit pop cam oasis n blur,tak pun radiohead ke,star sailor pun ok.janji lagu2 ke arah rock star..tetibe..mata aku menangkap satu cover yang sgt ~~..err..sgt ape yek.tp sgt mengagumkn mata aku.4 org jejaka sedang melintas jalan..

the Beatles!

tanpa memikir panjang..aku terus suh boss tambah lagi kandungan beg plastik kedai tu.yey!aku sgt gumbira.."haiyya..u sudah banyak kali beli maaa~"

"boss!lu cakap banyak saya tak mau beli!"

"oiiyy..okeh..okeh.."

pas aku bg rm20 aku pn blah..niat nk pasang kat laptop mlm ni n nk save terus...

***************************************************************

2 ari blalu...

aku baru tringat arini psl mp3 tu..rupanya aku tak dengar lagi.adoyaiiii..cmne bleh lupe.adakah kerana aku terlalu leka menjalani kehidupan sbg sorg suri rumah tangga smpi terlupa langsung nk menghiburkan diri sendiri.

aku frust betoi!..sumpahh!

dan tym ni saje je aku perdengarkan lagu2 the Beatles yg hanya ade 4 lagu je dlm pc opis ni..

| Current Song | Hey Jude-the Beatles |


njoy dis song! (0_o)..

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Hey Jude

Artist: Beatles


Hey jude, don’t make it bad
Take a sad song and make it better
Remember to let her into your heart
Then you can start to make it better

Hey jude, don’t be afraid
You were made to go out and get her
The minute you let her under your skin
Then you begin to make it better

And anytime you feel the pain, hey jude, refrain
Don’t carry the world upon your shoulders
For well you know that it’s a fool who plays it cool
By making his world a little colder

Hey jude, don’t let me down
You have found her, now go and get her
Remember to let her into your heart
Then you can start to make it better

So let it out and let it in, hey jude, begin,
You’re waiting for someone to perform with
And don’t you know that it’s just you, hey jude, you’ll do
The movement you need is on your shoulder

Hey jude, don’t make it bad
Take a sad song and make it better
Remember to let her under your skin
Then you’ll begin to make it
Better better better better better better, oh

Na na na na na ,na na na, hey jude...


hoho..im the Beatlesmaniac!
(ngalahkan mak aku plak dah! FYI,mak aku mmg kipas-susah-mati diorg nih)

 ***************************************************************

ada lg..
4u2c..(ececeh!)









++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

owhhh..rasa cam tak sabar2 nk layan satu mp3 balik nanti..
(kalau tak lupe laaa...)

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...