Visitor

20.5.15

Team Building - Part III

Part I
Part II

sambung sikit lagi cerita Team Building okay!
second day di A'Famosa Resort. pagi ni breakfast di Golf Club.ceyy, terus breakfast like a king!


sempatla amik gambar area situ. pepagi nampak hijauuuu sangat kat situ. rasa fresh je keluar dari hutan.

muka habis kerek dah ni

lepas tu tunggu bas, dan pergi ke aktiviti no 2 pulak. team building!



Subhanallah.
habis aktiviti kedua. (apa?). okay, sebab aktiviti berkumpulan so gambar memang langsung takde. pulak tu dapat coach yang langsung tak bagi pegang phone. jadi memang takde chance nak snap pic.

terus kita ke aktiviti last. musang terbang!

eleh. rendah aje pun. cewah.



sementara tunggu turn, kita main main dulu.








lepas tu coach suruh pakai harnest siap siap. aku kena tunggu turn orang lain siap sebab rupanya aku saiz A. saiz B tak muat. oh, rupanya kurus je aku ni ye? kehkehkeh.








dah kat bawah, aku teringin nak naik lagi. tapi sebab semua orang taknak layan, jadi tahankan ajela hati.
nak naik lagiii!!!

sapa dah siap, hang dok sana plak! pi cepat..kita amik gambaq pulak!
*eh? nape loghat utagha padahal kat melaka?*




yayyyy!! complete siap team building kami!
pasni mandi, check out dan makan pulak. yayyyy!!

eh. gambar makan takde. terus kitorang posing dengan gembira sebelum balik.

ishh. memang perlu ada ke?
haha. ok, gambar sebelum checkout.


suka gambar ni. nampak green.

masa bas keluar dari A'Famosa Resort ni, siap driver tanya ada yang nak bergambar kat gate tak? orang semua macam "aaahhhh".."malasssss"..aku dengan syafiq siap bangun dalam bas jerit "nakkk..nakkkk"..

haha. pas kitorang turun berkejar-kejar nak bergambar kat pintu masuk A'Famosa tu, rupanya satu bas turun. hahah. padan muka!

berebut orang nak bergambar tau. panas toksah citer. lupa nak ambik shades!

aku kalau tengok balik gambar ni konpem tergelak.
hasil berlari berkejar berebut nak bergambar kat sini punya pasal.

satu bas la turun. haha.



bila lagi nak sampai sini kannnn??

ok. jumpa lagi. baiii..

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...