Visitor

17.9.09

RAYA SELAMAT!

2 hari lagi mau raya!

arini kt opis pn terang sedikit demi sedikit.ramai dh nak balik kampung,ade yg sibuk lagi kat site,ade yg kat opis lagi (byk lagi korum dan forum).aku plak masih setia dgn pc yg tercinta ni (kalau dia tau aku dah curang dgn laptop kt umah mesti dia mrajuk)..

aku ade tujuan nk berblog di sini.

esok mungkin dh xdek masa nk membebel sbb esok dh timing jap je nk masuk opis,nk bersalam2an dan bermaafan,nak hulur duit raya kat anak2 staff yang berkaitan..ikut suke la ape ko nk buat janji smpi tengah hari,CONFIRM kena balik sbb dh nk balik kampung..HOWYEA!!



maka dengan ini,aku Hasnidar Jaafar aka dD nk cakap kt korg:


1. Mintak maaf di atas segala salah silap yang telah berlangsung secara sekelip mata kat korg.korg tau kan,aku ni mmg suke cakap banyak,cakap lepas,cakap wat org sakit hati,cakap suke hati,cakap suka2 tp buat org trasa hati,..dan sangat2 aku mintak maaf dengan segala yang berkaitan kata2.


2. Mintak maaf dengan segala salah laku,perilaku tak bersopan,perilaku lagak manja tapi tak menjadi,salah langkah terlanggar korg (body contact terlebih),tu seme tak sengaja.kalau tertampar tu pn mmg tak sengaja..tau jela kan aku ni bercakap tangan kaki seme sama laju dgn mulut


3. Mintak halal segala makan minum mana aku teramik,termengecek lebih,terbagi kt korg ..seme tu adalah atas dasar kita sangat rapat dan aku pikir tak salah kita berkongsi kan?


4. Dan ape yang pasti,Syawal yang bakal menjelang ni.aku menjemput sahabat2 yang masih dalam ingatan aku datang le beraya ke rumah.Dan pastikan inform awal2 bagi mengelakkan traffic sama ada dari segi jalan,parking atau janji dengan aku sndiri.


5. (Ayat basic ni..)


   SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,
   MAAF ZAHIR & BATIN


   Dari : dDhAsNidAr n KELUARGA


No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...