Visitor

19.11.09

facebook is mukabuku


makin lama makin bosan layan facebook (maaf!)

mungkin sbb menda yg sama je, maybe jugak sbb ramai sgt kawan baru yg aku xpernah kenal (silap aku jugak approved request diorg aritu), maybe jugak sbb member2 lama dh xdek topik nk citer, dan banyak lg 'maybe' yg wujud time ni..

dan yg pasti aku dh mula muak,bosan,mual,xminat dan macam2 negative reason lagi..

"kalau xminat dah,xpayah la layann"




'_'

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...