Visitor

20.11.09

::pengumuman,pengumuman::

esok dh nk gerak ke kL sbb ahad-rabu *22-25 nov 2009* aku ada kursus dan exam PTK utk TK1 di MAEPS, Serdang.

after exam nanti,khamis aku amik cuti sbb nak amik rifdi kt umah makcik,bawak gi klinik sbb nk cucuk utk budak umo setaun (hihi..dh besar dahh),n pastu nk shoot balik ke kuantan sbb raya AidilAdha..

so,nextweek mmg aku cuti jerla n paling penting..~~
xdapek la aku nk edit blog heheh

facebook bleh la (tu pn kalau jumpa wireless-sbb janji aku pd hubby dh xnak abihkan duit bayar bil internet service yg makin banyak berbaloi-baloi)..

yg menyedihkan diri sendiri adalah :
::kena tinggalkan rifdi sempena exam di kL sbb xde sapa nk jaga nanti.4 malam tu..::
::kena study!aku ni malassssss sgt nk study.so,kna dgr baek2 tym kursus n taklimat nanti::
::raya ni xdek baju lagi~~hihi::



'_'

2 comments:

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...