Visitor

27.11.09

minggu yg ponat..

hi..lama tak berblog.
memandangkan aku dah lalui satu minggu yg sgt panjang lastweek..pehhh..mmg penat
start last saturday,aku dh gerak gi Bangi (umah afzan).merempat jap sbb nk kursus n exam Ahad tu.
bertempat di MAEPS (tolong la search kt google : malas aku nk citer ktne), Serdang..aku pn laksanakan tugas dan tanggungjwb sbg sorg pejawat awam..
sepanjang kursus tu,aku berkepit jela ngan hubby aku sbb meja slalu full..
ramai giler yg datang exam.xsilap aku ada la dalam 1,026 org..sluruh malaysia..

owppss..lupe nk inform.sepeninggalan aku ke Serdang,rifdi kna tnggal dgn tokngah dia..
sedeyy,malam kedua dh mngalir2 airmata aku asek tringat kt dia je..
huhukkk..

and after 4days aku di kL,aku balik ke jerantut.jumpa rifdi,peluk,cium..sbb rindu sgt.
esoknya,khamis..bawak rifdi gi klinik ibu n anak sbb ada appoinment utk cucuk umo setaun.
..nasib baik dia xdemam..

 ptg tu gerak lak ke Kuantan.balik kampongggg...

(to be continue)..
'_'

2 comments:

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...