Visitor

5.6.14

haifa #29

  1. dalam proses toilet train.berbanding rifdi, rifdi cepat je tak pakai diaper time malam.aku test kat rifdi 2-3 hari.lepas tu terus rifdi boleh tak pakai diaper sampai sekarang.berak pun dah boleh settle sendiri. tapi haifa tak boleh.2-3 hari aritu dah tak kencing malam.sekarang ni, tiap tiap malam kencing atas tilam.T-T
  2. dah besar ni,dia jadi seorang yang pemalu.semua nak malu.
  3. pemalu tapi cepat perasan.camne tu?aritu pergi amik cheese cake leleh,dia nak ikut.siap dia cakap kat aku, "mesti makcik tu nanti cakap kakak ni comel".masa makcik tu bukak pintu dan nampak dia terus makcik tu cakap, "ehh.comelnya diaaa".haifa pandang aku terus cakap..."kan kakak dah kata.."  huii.perasan!
  4. pantang bergambar.mesti muka macam macam gaya.ko tengok jela sendiri gambar sudah sudah yang terkini
  5. kurang nak makan.maybe peringkat dia kot.tapi susah hati aku.pernah sekali pengasuh dia cerita haifa taknak makan nasik.bila pengasuh tanya kenapa taknak makan,haifa jawab "kakak taknak gemukkk".eh.sape ajar diet ni?
  6. bijak dan bergeliga.banyak idea yang diketengahkan.
  7. paling aktif.dia ni kuat memanjat.meja,almari,sofa..memang dia champion.
  8. penyayang.paling pandai memujuk orang.mulut ada manis
  9. tapi kuat merajuk.huh!
  10. periang dan happy go lucky
video
norhaifa rafissa
today : 2y6m


6 comments:

  1. hahaha.. sabarlah ngn statement haifa tu. tapi anak2 ko tak dapatla dinafikan comel lahai~~~

    ReplyDelete
  2. fieza..

    ..agaknya terikut ibu dia.eh?hahah.

    ReplyDelete
  3. terikut ibu dia part mana tu? part perasana tu ke? hahahahaha

    ReplyDelete
  4. terikut comel laaa...

    hahaha

    ReplyDelete
  5. nama haifa pon dah best dahhh.
    hehehehe

    salam jengah =)

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...