Visitor

19.6.14

homesweethome #14 : dd's kitchen

siapa ingat lagi dapur gua angkat jari telunjuk.
kalau tak ingat,guna jari telunjuk tadi..pergi klik kat link bawah ni :

nampak?

ok.entry hari ni sebenarnya takde kena mengena pun dengan dapur.sekadar nak share DIY sendiri pada botol gula / garam / perasa and whateverrr..

ini kalau banyak lagi tanya "ini apa?".."ini apa?"..
taktau lah aku.


aku ada sediakan template.siapa nak guna,ambiklah.aku tak charge apa apa pun.aku cuma guna kertas sticker biasa je.pandai pandai korang la.hehe.







No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...