Visitor

16.7.14

Serbuk Kuah Kacang Instant


ada yang pernah dengar tak kuah kacang instant?
tak kenal?

ha.meh sini aku kenalkan.



nak guna ni senang je.


1. Campurkan serbuk kacang instant dengan air suam mengikut citarasa
2. Masak campuran tersebut sehingga kuah pekat
3. Untuk lebih wangi, ketuk serai dan masukkan dalam campuran kuah kacang tersebut.
4. Siap dihidang


tengok.senang, pantas dan sedap.
nak makan untuk berbuka je pun boleh masak sikit je.tak payah nak goreng kacang, tumbuk tumbuk bagai.





sebelum ni, aku jual yang 1kg RM35 je.
tapi sekarang aku dah jual dalam pelbagai sukatan :

250g : RM10
500g : RM20


harga tak termasuk pos ye.so,siapa berkenan, jatuh cinta, nak try test..
boleh teruswhatsapp/wechat aku jelah sebelum stok habis.

011-1945 6775
ddjaafar

cepat.cepat.dah habis nanti taraguna juga.sebab tengah hot selling ni.
maklum la,nak raya.



pos masih berjalan dan akan tutup sebelum 22hb Julai 2014 ni.cepat.cepat.



#sayajual
#sayajualkuahkacang
#kuahkacangsegera
#kuahkacanginstant 
#kuahkacangsaya 
#beraya 
#hariraya 
#hashtagwin

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...