Visitor

3.12.14

Alumni AADC Part II

pun entry kepam.

aku penah story pasal konon ada alumni AADC ni kannn?

betapa berharapnya aku dengan beberapa rakan taulan ni kot kot ada movie baru. tup tup rock hantar video AADC via whatsapp group. 3 hari berturut turut aku tengok video ni. emo sangat tau.

rupanya alumni tu untuk pomote LINE. rupanya kan. ceh. hampa kejap aku.
lepas tu, aku rasa ramai kot dah tengok mini movie Ada Apa Dengan Cinta? ni.

takpelah. walaupun aku tau dah lambat, tapi aku tetap masih excited tengok.

nak nangis sekali lagi boleh?
(emo melampau)





Komen :

  1. rangga nampak matured sangat. tapi tetap buat jiwa jantan aku ni melting.
  2. Cinta pun matured. cantik tapi tak manja macam dulu. 
  3. milly gemuk! ...
  4. aku suka backgroud, design & wardrobe. kemas & rare.
  5. buat la movie..please!


 
Perempuan datang atas nama Cinta
Bunda pergi karna cinta.
digenangi airracun jingga adalah wajahnya,
seperti bulan lelap tidur dihatinya
yang berdinding kelam dan kedinginan.
Ada apa dengannya?
Meninggalkan hati untuk dicaci
Lalu sekali ini aku lihat karya surga dari mata seorang hawa.
Ada Apa Dengan Cinta?
Tapi aku pasti akan kembali dalam satu purnama,
untuk mempertanyakan kembali cintanya.
Bukan untuknya, bukan utuk siapa?
tapi untuk aku, karena aku ingin kamu.
Itu saja.

2 comments:

  1. tiba tiba rindu AADC dulu ble tengok movie mini ni. hope ada AADC 2015 ke kannn? hehe

    ReplyDelete
  2. ezan.

    kannn, kot kot ada buat movie baru, baru la syiokkk. eh, blog lama tu masih pakai ke?

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...