Visitor

20.10.10

kejadian saspen pagi ni.




6.00 am : alarm henpon berbunyik tapi aku tak bleh bangun.sakitnya perut.nak mengiring ke kiri ke kanan pun tak bleh.nak kejut encek ejang plak tak sampai ati.konpius lagi.sakit nak bersalin ke ni? *walaupun penah bersalin tapi aku dah lupa sakit tu rasa camne okeh!*


6.30 am : still tak bleh bangun lagi.makkk..camno nih? lama tu aku gigihkan juga diri ini untuk bangun dan terus ke toilet.check ape yang patut..err,takdek tanda pape pun.hii...sesak.sesak.
dan..err..alang alang dah ke tandas ni,kita settlekan ape yang patut dulu. *haitt!*


6.45 am : dah duduk tercongok semula kat katil.sakit lagi ni..camni ke sakit nak bersalin dulu?..err..jap jap baby gerak ke kanan ke kiri.adehh..


7.00 am : lama betul memikir kat katil.encek ejang ngan rifdi masih lagi ternganga tido tak sadar diri [diorang berdua tido kol 2.30am tadi.biasala..jantan!].ahh..bangun la.jalan jalan legakan sakit.gi siram pokok bunga dan tanaman kat garden *ecehh..*,basuh pinggan,gelas dan segala menda atas meja yang encek ejang tinggalkan sebelum tido malam tadi dan gosok baju.


7.15 am : baru rasa nak mandi.rasa macam dah takdek pape.ok sket kot.


7.30 am : bersiap siap.tapi still rasa cam tak ok lagi.awat ni?..err..ke toilet semula.*ape kes ni?*


7.45 am : baru rasa lega.bersiap siap.kejut encek ejang ajak gi keje.


9.00 am : dua beranak ni baru bangun.tu pn aku kata perut lapar giler tak makan lagi ni..adoiii.


9.30 am : sume siap.jom gi keje.


OHH...RUPANYA PERUT SAKIT TADI CUMA NAK MEMBUANG TOKSIN DALAM  BADAN JE,.HAHAH..LAWAK BETUL.SASPEN SUNGGUH!


notakukukaki : ntahmendamenda.siap report kat mak lagi.




dush!

2 comments:

  1. walau apa pun,....sila bersalin isnin ni yea??...

    heheehe

    ReplyDelete
  2. ecehhh..
    bg hint ke ni?..haha.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...