Visitor

1.12.10

"kaki i dah kurusss.."

hari ni cukup 20 hari berpantang.
ehh..baru 20 hari ke?rasa macam dah lama giler aku duduk kat umah mak.oo,okeh.maybe sebab aku bercuti seminggu awal.hehe..


dah masuk 20 hari ni,perubahan paling best adalah sebab berat aku dah cecah 50kg.opss..nampak sangat aku sedang mentipu.sebenarnya,berat aku dari 81kg dah turun ke 65kg.ehh,best sangat dah tu rasa.tapi kalo bleh nak lagi turun la kann..of course la sebab kalo bleh nak cutting cam zaman anak dara dulu.ohh ohh..


nak amik gambar body sendiri dah tentu tak akan la ye tuan puan hadirin hadiran sekalian.maka,dengan ini aku nak tayang gambar kaki yang dah kurus.ehh,ada ke bagi gambar kaki?..hahah.hodoh betul perangai mak budak ni.tapi itu la salah satu bukti yang bleh aku bagi buat masa ni.


opss,sebelum tayangan kaki perdana ni.saje la kan nak maklum,sebelum aku deliver aritu,aku siap berinai jari jemari kaki lagi.sebab aku rasa macam kaki aku dah demokdemok,sangat tak menarik perhatian.dah la berparut sebab gatal akibat allergic-tak-tau-sebab-hape..hohoh.siap masa kat labour room,nurse ngan doktor tego lagi.."cantik kaki.sempat berinai lagi.."


wakawaka..malu i tau puan doktor.jangan la puji cenggitu.auww..


sebelum : berat 81kg

selepas : berat dah 65kg
wahh..berbeza bukan??..
hahah.macam iklan slimworld plak aku arini.hahahhaihhh..


dush!

2 comments:

  1. woo.. ingat aku sorang jer second toe lagi panjang dari big toe... rupa2nya hang pun sama yer.. mcm mana yer ko cari kasut?.. susah tul bagi aku esp yg jenis peep toe shoes.. takleh nak bergaya...

    ReplyDelete
  2. haha.mmg sgt susah mencari kasut ye kalau condition kaki yang ditakdirkan sebegini.
    kata sorang mamat di kedai vincci.."kaki u bukan type A,so kasut jenis muncung camni mmg u xbleh pakai.."
    ohh..sakit hati.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...