Visitor

8.12.10

panggilan hangit dari hudhud & rock

menyampah pulak aku tengok gambar jari ibu ke atas ala ala macam ramai sgt nk like kat entry sebelum ni.memang kena delete lah pasni.cih.

ok.arini kisahnya pepagi ada budak tertipu ngan status di fb i.eh,menyampah pulak nak ber-ai-ai.dah la tadi koya  macam ramai like entry aku kan.pastu terasa cam artis plak nak ber-ai-yu-ai-yu.cih sekali lagi.

kisahnya,budak rock terbaca entry aku.dia ingatkan aku dah nak balik jerantut jemaat ni dan terus duduk sana macam taknak balik balik kuantan dah.aku pun dengan jahat dan kejamnya balas sms berbaur ancaman bagitau yang aku nak balik sebab dia tak datang datang mai melawat baby fifa (baca : baby haifa).pastu aku masuk bilik layankan fb sampai tak layan sms yang masuk.dalam ati aku,mesti rock ni.padan muka dia.muahahaha.aku gelak sambil buat muka ala ala jack sparrow.

tetibe henpon aku menyanyi nyanyi You're really lovely,Underneath it all,You want to love me,Underneath it all,I'm really lucky,Underneath it all,You're really lovely..opss.okehh.okehh.sudah sudah la tu.nanti tak abis plak citer aku arini.
tengok..eh eh.hudhud?..

rupanya hudhud aka udang aka wawa ini nak datang umah aku ngan rock aka zezet.auwww..satu umah tak mandi pagi lagi ni.amik!aku nak kenakan orang,tapi aku dah terkena balik.padan muka aku plak.pastu,bila aku mencanangkan kt umat dalam umah aku tu ada tetamu datang jap lagi,terus cergas masing masing pegi mandi termasuk lah anak kecik aku tu.siap mandi sendiri lagi.gile betul!gile sangat sebab nampak sangat aku sedang mentipu.."mazmumah la sifat ko ni dd.."

tengah aku siap siap dan pakai barut,mereka pun sampai.oh ohh..malu plak tak siap lagi.bila aku turun ke dapur,tengok mereka mereka sedang cantik menunggu aku kat kusi.dan,pastu..maka bermula la sesi temuduga-temuramah-temumesra-temugambar antara kami yang amat suka bercerita.tapi,eh..udang.ko memang pendiam ke?aku rasa macam ko kurang berkata kata.ke rock tu yang tak berenti bercakap?ke aku?..ehh..sape yang banyak sangat cakap ni?

kalau nak tengok kisah sebenar dan gambar gambar kami,sila la ke sini.
eh,bagus aku aku mempromote ye.haha.

cukup kol 12,rock dah nak balik.konpius jap aku,aku sedang berjumpa dengan cindarella ke?hishh..sebab masa jeles ngan aku,diorang pun pulang.rasa skejap sangat dpt jumpa.tak puas lagi nak berkongsi citer.huahuahua.

weh,aku rindu la kat korang seme wahai sahabat handai.syahdu plak ni.



korang,datang la lagi.bleh borak sakan lagi.hehe

dush!

3 comments:

  1. aku je takde entry pasal semalam,...tak sempat nak mengarang le kengkawan semua,...sowii...


    eh,..udhang pendiam ke?....aku tak perasan pun,..mungkin fakta aku tak berenti cakap tu boleh diguna pakai,...ahaks

    puas ati dpt jumpa rifdi dan baby fifa...hehee...

    rifdi semakin swettttt laaaaa,.... :)

    ReplyDelete
  2. hahahahha..aku kn mcm kejutan budaya skit semlm...seumpama lost plak...

    pape pon aunty hud2 adalah sgt gumbira bertemu sama kwn2...yeaayyyy!!!

    ReplyDelete
  3. rock :: xpe.bukan kena rotan pn ko xbuat entry ni.pape pn,seme2 sweet mcm gula gula :)

    udhang :: aku budaya membaca.tu rasa macam lain kot budaya tu.hahah

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...