Visitor

14.8.14

Aidilfitri 1235/2014 : 4 Syawal

masih gigih nak cerita hal raya.gigih tak?

4 Syawal tu takde apa sangat.cuma kemas kemas nak tukar tempat tidur pulak.plan hari semalam tukar hari ni so,hari ni tido umah mak mertua pulak.ceh.macam jauh je umah mak mertua gayanya aku ni.kahkahkah.nangis la korang tengok perjalanannya sejauh mana.

8 minit.kehkehkeh.
kalau zaman sekolah dulu,aku penah jalan kaki je pegi umah kawan baik aku, Jamie.


cakap pasal Jamie,sebelum aku balik umah mak mertua, Jamie datang beraya kat umah aku.sekarang dia ni duduk kat Cheras pastu dah jadi trainer di Pizza Hut.dia boleh pilih mana mana francais Pizza je untuk pergi kerja.best gila.dia start keje Pizza Hut since umur 18 tahun jadi budak piza.hah.gila tak naik pangkat kalau dah 14 taun keje dalam tu? -- haha.


kawan baik dari umur 13 taun setengah.

ada 2 orang anak.tapi anak laki dia pergi join anak anak aku main kat belakang


lepas mie balik,aku sempatla makan dulu mee rebus yang kakak aku buat untuk mommy-to-be yang mengidam tu.haha.nompang makan tak salah.yang salah masak malas,tapi nak makannn je keje.kahkahkah.

2 comments:

  1. mommie to be no 3? baya la anak kitorg nnt eh... hehe... gila kental 14 tahun kerja kat pizza hut

    ReplyDelete
  2. haihhh..mommy to be tu adalah kakak ipar aku la...

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...