Visitor

25.8.14

Swiss Garden Spa & Resort Kuantan : Part 2

Part 1





takde aktiviti menarik pun.setakat bangun tidur,mandi kolam.mandi kolam.mandi kolam.

senang hati nampakk..haha

breakfast sambil tengok anak anak mandi kolam

pastu mak abah aku semua bersiap nak balik.actually,mak abah aku nak pergi Maran sebab nak attend kenduri kawen.so,dengan abang aku jela.kitorang pun setting makan kat mana.sebab doblas jam memikir nak makan mana, nak makan mana..last last rifdi decide nak beg onel!

yaaaa.kami pergi McDonald's ajela.
tapi sebelum tu kena la poyo dulu masing masing kannn..

kanak kanak semua

anak anak ibu

ibu
kahkahkohkohhhh


tu pun lepas makan masing masing balik terus.kitorang pulak balik hotel dan ..sambung tidur.

petang bangun,main kolam semula.haihh.

malam tu sebab lapar,kena jugak carik makan.aku dengan ejang kemain ketaq kaki lutut dah lapar nasik.rifdi pulak sibuk nak kentang.tak kuasa la siang malam nak mekdi oii.gigih pusing bandar kuantan carik restoran yang ada western & east.ya Rabbi.hazab sangat sebab aritu masih 6 Syawal dan tak mungkin kedai nak bukak.

sejam meronda bandar kuantan,rifdi pun dah letih.maka,destinasi terakhir mencarik makanan terhenti di sebuah kedai kayu di Bukit Sekilau.kita makan nasik!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...