Visitor

19.1.15

AJL29

aku layan recording je semalam sebab aku keluar pergi makan dengan anak anak aku sempena birthday hasya.

mujur la sempat tengok performance masing masing. elok time tomok dengan rodi nyanyi "Kita Serupa" versi raggae, record PVR stop sebab dah habis masa. cis sangat. tapi mujur ada group whatsapp yang rajin update kemenangan. haha.

bagi aku, suara semua power. dayang dengan alyah menyentuh perasaan jantan aku ni sangat.
tapi paling menyentuh perasaan adalah lagu Roman Cinta dari Caliph Buskers.





aku teka lagu Malaikat dapat performance terbaik. tapi Caliph menang aku tak ralat lah!
memang power.

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...