Visitor

24.7.15

Lumut - Day 3

Day 1


(travelog paling lama aku nak siapkan. haha.)

last day di Lumut. so, hari ni hari melepak je. bebudak semua jom kita pergi renang!










dah siap mandi,terus kemas kemas beg, mandikan bebudak ni dan bersiap balik. dengarnya balik ni nak singgah Cameron Highlands. yay!

masa check out tu sempat lagi la bergambar kenang kenangan kat SG Damai Laut ni.




nak dijadikan cerita, sampai Cameron Highlands pukul 6.15petang tu,member yg follow sekali tu kata nak kena rushing sebab sahabat dia meninggal di HOSHAS. so, sebab rasa macam takde apa jugak, kitorang pun balik jugak Jerantut petang tu. sempatla singgah Raub untuk dinner. then, terus balik la. apalagi.

rehat pulak. esok dah nak keje.

apapun, aku suggest korang try la pergi Damai Laut. walaupun tempat dia jauh gila ke dalam, tapi port dia best. sangat mendamaikan.


No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...