Visitor

17.2.16

Walking Dead Season 7

Walking Dead is back!




tapi first episode dah bikin frust sebab Jessie mati kena makan dengan zombie. hello, kesian rick tau. baru je dapat awek lawa tetiba tengah nak transfer tu kena serang. ni sebab anak jessie punya imaginasi la. tapi mujur la rick dah sempat berasmara dengan Jessie masa season 6 dulu. kahkahkah. jahanam betul pemikiran aku kali ni.

banyak lagi buat aku frust termasuk anak rick berlubang matanya sebab kena tembak. iskkk..


kecewa awal dah aku ni. haha.




No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...