Visitor

25.11.10

time is running out

lamanya tak update blog.since dh berpantang ni,memang susah sket dapat mengadap lappy lama lama.biasanya sempat bukak fb je.update status,reply comment member member..ooww,tu je.nk window shopping,blogwalking memang susah la.haifa breastfeed,so bile baru nk hadap lama sket..nnti dengar la dia merengek manja nakkan susu.ni pun kalau nk tau..kalau korang nak tau laa.aku sedang menaip menggunakan sebelah tangan je sbb baby haifa sedang menjamu selera kt atas riba.hehe..

eh.eh..diam tak diam hari ni dah 14 hari usia haifa.pastu..
eh,.eh.abang rifdi pn dh nak masuk umo 2 taun ahad ni.

waaa..cepatkan masa berlalu?

yang aku pelik nape rasa lambat sangat nak abih pantang nihh??

hmmm..



gambar lastweek,time rifdi ada kat sini

dush!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...