Visitor

22.11.12

her & his birthday : Part 2

Part 1

lepas main air sehebat-hebatnya pagi tu,malam tu aku hidangkan pulak anak-anak dengan kek cheezy chocolate yang aku beli on the way balik dari Balok tadi.

kemain sukanya anak-anak.rifdi sampai sibuk cerita kat atok mak dia nak letak api,nak tiup api lepas tu abang makan api.kahkahkah.klakar la abang ni.

suka sangat mereka-mereka ni.kalau hilman dengan dhiya,dari pagi asyik text aku pasal birthday dan pantai.sampai silap paham ingat aku nak ajak celebrate kat pantai.ceh.tak rajin aku.makan kat rumah lagi best la budak!

kak ina menebusbalik akan ketidakberkesempatan buat kek untuk rifdi dan haifa dengan bawak lilin HAPPY BIRTHDAY yang kiut.rasa nak makan lilin tu.aum.



sepupu sepapat tak sabar dah tu


the siblings potong kek.
hasya sampai menangis takut.hahah.

abah dan budak tecik



suka kemain sorang-sorang.
fyi yang taktau,haifa baru genap 2 tahun pada 11-11-12 lepas and
rifdi pulak akan genap 4 tahun 28-11-12 ni.

semoga mereka akan jadi anak yang soleh & solehah dan bijak dunia & akhirat.
Amin.



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

6 comments:

  1. kenapa hasya nangis? nangis pun comey. gerammm...

    ReplyDelete
  2. terlampau takut kena pegang pisau agaknya..

    ReplyDelete
  3. comelll.... bdk pompuan potong kek...hero aku xde maknanyer nk sopan2 cengitu...huhu...
    tgu next month/week besday hero no 2 lak, tgk kwn celebrate besday kt sekolah, asik duk tnya, bila besday dia...kesian akhir tahun ko keluar nak oi...
    anyway, happy besday to haifa n rifdi... be a good child dear....

    ReplyDelete
  4. ida,

    oh.beday anak ujung taun gitu la ye.takleh nk celebrate dgn kawan2 sbb dh time cuti skolah.hehe.

    tq ye auntie ida.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...