Visitor

19.3.13

One Million Women Purple Walk

17 march 2013 was Purple Walk Day for women in Malaysia.

haihhh.tak habih-habih.

seluruh negeri sambut dan untuk Pahang,daerah yang terpilih untuk jadi tuan rumah adalah Jerantut.dan diceritakan hampir 35,000 orang wanita yang menyertai program ini termasuk aku,penulis blog ini.eceh.nak jugak masuk nama sendiri.

jam 7 pagi jalan dah tutup so 6.45 kami dah tercegat di worksyop tunggu tansport hantar ke padang.kitorang start berkumpul di padang jam 8 pagi dan akhirnya program start jam 9!..haiii.aku ni mengenangkan nak tengok ramli sarip je.kalau tak,aku tido kat rumah je.

lambaian seorang pejalan kaki


ok.dah sampai padang.terus bergambar.





dd gemok-mok-mok















crowd baru start jalan lepas MB rasmikan program.berpeluh ketiak sebab menunggu je.lepas tu baru dapat gerak.tu pun berasak-asak sampai abang-abang polis tak mampu mengawal mak-mak orang nih.puihhhh.






kasut makcik ni tercabut tapak.kesian sangat.sampai kitorang heret dia pergi kedai terdekat.
suruh beli selipar jepun.



eh.tetibe je kan?
sempat kitorang singgah rumah azmah.singgah kot-kot ada yang nak terkencing.
hahaha.

dan ada jugak yang dah tercedera.

sampai padang terus serbu lori milo.





disebabkan dah terik sangat,tengok Jambu dari belakang crowd aje la.


birthday pak Yus

lepas tu aku flat.dapat nasik terus balik rumah.

tak dapat la nak tunggu ramli sarip.
kepala gua dah rasa nak meletup.
kebabommm.

malam tu jangan cerita la punya rajin aku melawat tandas.
angkara nasik bungkus lauk ayam kari tu la kot sebab rata-rata member aku yang makan semua sakit perut.
haihhh..kalau turun berat best jugak ye?

dan malam tu aku tidur jam 3 pagi!



    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

4 comments:

  1. apakah motif walk ini sebenarnya? nasib aku tak tergolong dalam mereka2 yg dikerah untuk join. hahahaha...

    ReplyDelete
  2. motifnya : aku pn taktau..HAHAHAHAH

    ReplyDelete
  3. mana ramli sarip nye? aku baca entry ni sampai habis semata nak tengok ko uplot gambar ramli sarip!

    ReplyDelete
  4. panas gila.aku tak mampu nak tunggu ramli sarip sebab diorang bagi artis local dulu perform.lambat sgt,aku ni risau laki aku tak makan je..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...