Visitor

27.3.13

watson

semalam,lepas breakfast secara berjemaah,officemate aku ajak pergi bank kejap.nak bayar bill.aku plak ambik kesempatan withdraw.haiii..isnin gaji kennn..

lepas dari bank,terus macam-macam tempat kitorang pergi.farah nak ke watson,na nak ke kedai kain kejap sebab nak cari kain untuk buat sarung tilam dan bantal future-baby.aku yang sorang ni mengikut je tapi bila sampai watson,aku la paling dasat sekali shopping.

asalnya aku beli ni je.

lipbalm tu.
yang lain tu penambah perasa sebab malu nak bayar satu barang je.

masa nak bayar,promoter tu pun kata,

'kak dd.amik tisu tu.lepas tu ada promosi ambik barang dengan harga murah'. -- eh.jangan pelik sangat la kalau orang kenal aku ye.kat mana-mana je orang boleh jadi kawan aku.ajak borak je,memang itu kelemahan aku.terus boleh jadi kawan duinia akhirat.

aku pun amik tisu dan hadap pamplet yang dia tunjukkan tu.ambik kau.menarik sangat ni.

sebab farah tertarik jugak nakkan Enchanteur packet travel,maka aku pun ambik lagi 2 barang.



aku ambik ini :
2. Vitamin C 1000mg

wah.kemain.sudahnya,aku la yang terbanyak membeli di situ.

balik office,kebetulan sampai pulak parcel yang diorder.aku order ini pulak.


Carotomax dari Shaklee.
nak tau fungsi dia untuk apa,boleh rujuk sini.



maka sekarang ni,aku sedang consume supplement ini :



insya Allah.aku akan teruskan semua ni.
dan teruskan usaha berjogging setiap pagi dan kurangkan nasi.

so far,aku dah 5 hari tak makan nasik.alhamdulillah,ok lagi kott..




    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. baru nak tanya ko apa khasiat CAROTOMAX tu ko dah bagi link duruh siasat sendiri. haha...

    ko amek anlene perisa creamy? means mmg perisa susu la? huhuhu

    ReplyDelete
  2. hahaha.malas aku nak terangkan di sini.

    aah.aku amik creamy.memang susu tapi berkrim.hahaha

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...