Visitor

19.11.13

Sukan TADIKA Rifdi

stok cerita semua kepam je kan.maklumla.lepas balik langkawi hari tu aku busy dengan macam macam hal. rifdi warded la, demam 3 beradik la..


lepas rifdi warded tu,tadika dia ada buat aktiviti sukan.kira sukan tadika la.rifdi banyak jugak masuk acara ye.tak sangka aku.ada la dalam 5 acara jugak kot.haha.

hari pulak hujan.3 beradik ni demam pun tak kebah lagi.tapi sebab nak jugak participate,gagah aje la.

haifa yang moody

hasya yang happy walaupun hingus meleleh leleh
-____-"



acara pertama.bawak bola dalam sudu (2orang)

rifdi mula dulu.dahla bola jatuh.lepas tu lambat tukar dengan irfan.
jadi laaa..haha.dapat jugak no.2

acara ke-2.tarik bola.
dapat tempat pertama.suka sangat dia.

acara ke-3.
berlari pegang bola.dapat no.1 jugak


acara ke-4.
ikutkan isi air dalam botol sampai penuh.sekali lama gila kot bebudak ni nak isi.pengadil tiup wisel.
dapat no.2..tu pun sebab dia tak puas hati botol tak penuh lagi.
HAHAHAHAHAH.lawak gila.

acara ke-5.
berlari letak ponjot atas kepala.tapi rifdi ambik ponjot bawak lari macam biasa.muka tak bersalah plak tu.dah game batal, kena repeat semula.
kali kedua rifdi lari sambil pegang ponjot atas kepala.siap gelak lagi.berdekah dekah kitorang suka kat luar ni.sabo jelakan sebab tak paham paham.HAHAHAHAHAH.tapi pengadil bagi la jugak dia no.1.



sukan untuk ibu bapa ada jugak.tapi aku memang tak dapat join la.haifa melepek dekat abah dia.aku pulak pegang hasya.takpun pegang kamera.

isi air dalam botol untuk bapak bapak

isi air dalam botol untuk emak emak


aku dengan ejang ada jugak masuk satu game.game mama mama mia.
konon suami kena balut isteri dengan tisu.dia bekalkan 2tisu tandas.

time jugde datang,diorang cakap la..ok.pasangan man menang.sebab kemas sangat.

sekali sampai sudah tak dapat nombor.sebab apa?
sebab rupanya ramai judges luar.orang lain pulak dapat no 1.kitorang langsung tak dapat nombor.

heh.lepas tu ada lagi game untuk suami isteri,aku dah kecik hati nak join.mintak maaflah.

muka tak puas hati

muka tak puas hati II

muka makan hati.
HAHAHAHAHAH.

haifa memang moody.nampak je lense,terus nyorok.

budak tak puas hati tak dapat penuhkan botol dengan air tadi.
kakakaka..


so,tibalah masa yang ditunggu-tunggu.

penyampaian hadiah



gembira bukan main.


dan ini adalah hasil sukan rifdi



meriah rumah kita dengan tupperware tau!
hahaha.


tahniah rifdi.walaupun ada part main ngelat,tapi semangat dia memang aku puji.
balik rumah,demam semula.haiii anak.



sila LIKE sekarang!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...