Visitor

2.12.13

November Babies

eh.dah masuk bulan Disember tapi tetap nak cerita pasal november.

balik kuantan lastweek,aku terus order kek untuk birthday rifdi dan haifa.biasalah,sepupu sepapat ramai.baru syok sambut.takla sambut meriah mana,at least ada la kek idaman rifdi iaitu kek cars.

pastu beli la belon sikit.tiup tiup,pastu bagi budak ni main.time nak potong kek tengok belon tinggal lima.yang lain habis meletup.biasa la.bebudak ramai.cucu atok mak dengan atok abah sembilan orang semua ada.




kek dahla cantik,sedap pulak tu.
first time aku beli kek birthday yang bila potong,terus habis licin siap ada yang repeat makan lagi.

rifdi jangan cerita la.excited tahap maksima.haifa pulak masa potong dia mintak "epa nak tayar!".
harus kena gelak sebab biasa orang nak bunga atas kek.dia nak tayar.










many thanks to Jihan sebab ingatkan aku kakak dia,Syila boleh buat kek!..hahaha.*lupa gila*

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...