Visitor

14.6.10

rifdi #7 : penangan air tangan ibu

entry title memang xbleh blahhh!!..hahah

lama betul aku berpencen di dapur.tapi semalam setelah lama tak memasak makanan heavy, aku pn mencemar duli menggoreng mee utk dinner kami tiga beranak.
nak makan pn kna tunggu half-time *kan musim world cup skarang nih*.encek ejang mana bleh miss any part kalau ada game nih..so,time makan mmg best.nak nak kalo tengok rifdi makan.sampai kena tanggal baju.
hihih ;)



*gambar memang tak cun sebab pakai henpon cam yg 2MP jer*

tengok,makan sampai gigit garpu.pnya la sedap masakan ibu ni.muahaha!
anak ngan abah sama je.kalau makan makanan ibu masak,memang makan bertambah tambah.
ohh..kesian plak rasa.rasa bersalah tau sebab jarang dapat memasak ni..hukhuk
padahal buat mi goreng biasa je.cuma biasa la,menu i ni spesel.ada udang,ayam,tauhu,tauge,fishball..& semestinya disaluti dengan telur.huh..sebungkus mee ni kitorg 3 branak je bleh settle. =)

dush!

5 comments:

  1. ..masih x bole lupa kueh tiow arituh...haha,...

    ReplyDelete
  2. hahah.itu sbb nervous ko dtg okehh....

    ReplyDelete
  3. pehhh,..ada org brazil baca blog ko??... transnasional sunggohh blog ko nih,...

    nervesss???....fuhh!!!! patut kueh tiow tuh best...

    ReplyDelete
  4. musim world cup nihh..tersesat la tu.hehe

    alaa..malu la.thanx for that compliment.ahaass..nk rasa datang la umah i lg..

    ReplyDelete
  5. lah, mase mula2 saye bace blog ni,
    (takde usha keliling pun)

    saye ingat kak dD ni blom kawen..hahahah

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...