Visitor

12.6.10

tukar layout la plakk

dengan rasminya, arini aku telah menukar layout lagi.
ehh,tadi bukak blog tgk banyak design template baru tau.
sampai letih menukar dari pagi.kejap pakai layout 3 column la, pakai background pelik pelik la.
last last sendiri jadi pening.kembali kepada imej dark, cuma tukar widget & gadget belah kiri plak.

lantak la kan tp aku rasa sangat selesa dengan layout ini sbb lebih kemas.widget & gadget (ok,bape kali nak taip) pun dia separated satu satu.kagum wohh!

2 arini sibuk ngan keje,so xdek masa nk update blog.memalam buta camni aku gigihkan diri upgrade dan update gak blog ni.sebab line slow, sempat la aku menghasilkan satu banner tak cantik ni.mana la tau kan,kalau ramai vote dan stuju jadi banner blog ni..bleh aku ganti plak gambar i yg dh jadi itam putih kt atas tu.hehe.kalau aku rajin la ye.wekkk ;p




dush!

2 comments:

  1. ehh..ehhh.bleh je nk datang.sila la dtg lagi.
    kita exchange link plak..nak tak?? :)

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...