Visitor

28.6.10

weekend #2 : rindu rinduan


miss my encik ejang.dia pergi training bola kat kuantan sampai Rabu ni.
sbb jumaat ni dia akan ke Seremban sebagai wakil JKR Pahang.
hukhuk..really sad sbb kali ni minggu kedua dia tinggalkan aku ngan Rifdi kat sini.
lastweek 3 hari ktorang berjauhan..hari jumaat tu dia sampai.rifdi pun dah tido.kesian sangat sebab bahu dah sakit sakit dan sengal.kata dia, "training kali ni macam nak masuk world cup.dasat siott.."
aku sebagai sorang wife yang baik ati ni sentiasa bagi support..takpe.adatla bersukan..
esoknya aku belikan Salonpas (wehhh..aku salah ke?)..tolong tampalkan kat bahu gantikan koyok.ape daa..pening kepala tampal koyok,sengal pun nak tampal koyok gak ke?

weekend baru ni ktorg gi shopping sama sama,lepak umah sama sama,tengok bola sama sama..
tapi semalam dia dh kena pergi semula ke kuantan.kata dia, "beratnya rasa nak tinggalkan sayang ngan rifdi.."
huhuk..T___T sobs..sobss..
tapi sebagai sorang isteri yang memahami aku kena support lagi dia..alaaa..kali ni je.kan?kan?

.......padahal dalam ati,aku sedih sangat.semalam masa dia gerak ke kuantan..rifdi meraung raung kuar bilik air,ingatkan abah dia dh pergi, rupanya abah dia bleh patah balik amik surat yang tertinggal.so,nampak la si anak ni akan abahnya yang dah gerak naik pajero JKR..
ape lagi..dengan berbogel meraung la dia kena tinggal..
aku plak yang bergenang air mata tengok..hukhuk..sedih siott..

aku pun start memikir camne la aku dalam pantang nanti?? -akan datang : entry memikir strategi pantang-

sedihnya.rindu betul kat encik suami.

notakukukaki : jangan marah.mode kali ni memang jiwang giler..hukhuk

of coz me.the only one.

dush!

4 comments:

  1. rasa rindu ni best kan??...haha...serius,..rasa rindu ni best sangat-sangat sebenarnya.. :)

    ko photoshop'kan gamba aku kat sebelah tu ke??? apsal nampak gomok sgt,..huhh!!! zaman bile tu?? sekolah ke?

    ReplyDelete
  2. ..mmg best pn.bukan sng aku nk rindu2 kt abah rifdi ni..hehe.sbb bila jauh,jarang jumpa,..aku tak tengok la muka dia masam mencuka,badmood..hehe.

    ehh..itu gmbr benar.gambar ketika kita tjumpa di jom heboh taun ntah bila..igt x??..hahaha

    ReplyDelete
  3. wah!!! nasib baik ko setuju dgn pendapat aku,..best kan rasanya??...

    hmm,..mmg kite pernah jumpa kat jom heboh,...ada amik gamba ye??..byk mkn semut kot,..tu yg aku luper...hehee...

    ReplyDelete
  4. hehe..cuma tak larat nk tanggung rindu jela..wakaka

    yela cyg..masa tu ko ngan kak ngah ko.aku ngan mak n kakak aku..kita tjumpa lalu berfotogedik..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...