Visitor

17.12.12

oh my buddy!

٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶

kepala gua dah jammed.semua nak push gua fax laporan yang bukan-bukan sebelum pukul 2pm.gua bukan taknak buat.tapi gua takde informasi.orang yang berkaitan semua takde kat pejabat.aduh.kepala gua dah barai bai!

banyakkan bersabar dd.

sebab dah tensi taktau nak buat cemane.call orang kuantan pesen bercakap macam aku ni budak darjah 1 carik sekolah tak jumpa.aku nekad.mari berblogging.KAHKAHKAH.lawak tak.lawak tak.

lastweek hari jumaat aku pergi kuantan.alasan memang aku nak settlekan pasal tunggakan natangharam tu.berkat pertolongan abah yang hensem sepanjang hayat,kami settlekan masalah kami dengan sekejap saje.menyampah.lima ribu habis kat situ je.baik beli motor ego kat aku.ptuihhh.

sebab hari tu hari jumaat,time suami pergi solat Jumaat aku mintak izin suami untuk pergi membuang masa dengan best buddy.sebab dia solat Jumaat kat Masjid Besar Kuantan,maka aku call la rock supaya pick up kat library awam.peh.rasa macam budak nerd je tunggu kat library.

6 minit katanya.
aku lupa nak set time masa tu.kahkahkah.

terus pergi ke CIMB untuk cashkan check encik abah bagi sebagai pertolongan.lepas tu aku dengan rock terus menuju ke East Cost Mall.nak membaham katanya.

so kitorang decide ke Sri Affa aje la.konon taknak makan nasik aku ni.maka aku order America Beef Lasagna dan rock order kuey tiaw .... err.ape ye?lupa dah.

yang aku tau air apple plum ni memang syiok.

errr..fokus pada air ye.
bukan pada model sambilan di belakang.haha.

makanan gua dah sampai tapi
eh.besaq ni je ke?



sudah makan dan bergosip sesama sendiri.lepas tu rasa aih lapar lagi.macam tak cukup makan.terus kitorang keluar pergi lepak di Big Apple pulak.hah.hebat gila perut memasing.

hah.sopannya ibu kepada 3 anak ni.

err..tak cukup ni.mana ni.mana?

rupanya sorang seketul je yang lepas masuk.gaya lapar tadi macam nak makan 3 ketul sorang.
tak lama lepas bergosip di Big Apple,suami call nak ambik aku pergi bayar tunggakan tadi.masa untuk berpisah wahai sayangku rock.ewah.

hopefully this time bukan last jumpa untuk 2012 ye rock.harapnya sebelum tutup tirai 2012 kita jumpa lagi.ahak.ahak.




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

4 comments:

  1. aku memang tak bole terima muka budak baju biru tu... pesen muka minta penampo!... hahaha

    aritu aku mkn kuey tiow kungfu. kot?...atau kantonis.. entah, gitu la...

    ReplyDelete
  2. comelnya rock...lama tak jumpa dia....lain kali dating leh ah joint hehehe (muka x malu kan? hehehe =p..)

    ReplyDelete
  3. rock,

    aku taknak bagi penampo.aku nak bagi kaki,buleh?

    ohye.kuey tiow kantonis.bukan mandarin.

    ReplyDelete
  4. ida,

    kalau ku tau ko keje kuantan,bleh je kita lepak sesama.ko keje bahagian mana?

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...