Visitor

18.12.12

Quick Pizza

lama dah nak carik resepi ni tapi selalu lupa nak google.wahaha.
sebab dah terjumpa kat fb puan intan sahabat lama aku share terus kat blog.malas nak tunggu aku buat.takut resepi terperam lama.nanti jadi jeruk pulak.



QUICK PIZZA 

Bahan2:
6 keping roti

6 batang sosej (potong kecil-kecil/ikut suka - satu untuk setiap keping)

1 biji bawang besar cicang halus (in cubes)

cheese (ikut suka banyak - disagat halus)

mayonese secukupnya (topping)

sos tomato/cili (toping)


Cara:


1. Sapu roti dengan sedikit mayonese 

2. Campur sosej dan bawang (dah dipotong/cincang) dan tabur atas roti

3. Taburkan cheese di atasnya dan letakkan sos tomato/cili serta mayonese

4. Bakar dalam oven dengan suhu sederhana selama 5 mins











QUICK PIZZA

Bahan2:

6 keping roti

6 batang sosej (potong kecil-kecil/ikut suka - satu untuk setiap keping)

1 biji bawang besar cicang halus (in cubes)

cheese (ikut suka banyak - disagat halus)

mayonese secukupnya (topping)

sos tomato/cili (toping)


Cara:


1. Sapu roti dengan sedikit mayonese

2. Campur sosej dan bawang (dah dipotong/cincang) dan tabur atas roti

3. Taburkan cheese di atasnya dan letakkan sos tomato/cili serta mayonese

4. Bakar dalam oven dengan suhu sederhana selama 5 mins




selamat mencuba jaya!



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...