Visitor

13.5.13

download lagu

baru-baru ni aku stuck.lagu dalam pc ni nampaknya macam dah lama tak update.bukan nak lagu baru sangat pun tapi macam asyik lagu-lagu yang sama je?

nasib baik ada weblagu.eceh.

walaupun banyak jugak lagu yang aku search tak dapat digapai,tapi kira okaylah.at least aku boleh buang lagu-lagu tangkap muat yang aku save dari dalam pc akak-akak opis dulu.lagu dia ya Rabbi.tahap aku boleh menangis sebab taktau jadah apa aku pergi save lagu macam tu masuk pc.


entah apa-apa lagu yang wujud.aku tak pernah bukak file ni kot.seingat aku last bukak tahun 2007.tu pun sebab nak save lagu Hujan.takpe,lepas ni aku bersihkan file lagu yang ni.macam haram.

banyak lagi lagu Melayu.tak hingin aku nak printscreen sebab malu nak gelak kat diri sendiri.apa punya gampangla pergi save lagu macam tu.nak banyak sangat koleksi kot.haha.

file yang aktif cuma file ni je.dan lagu koleksi lagu Indon.dan koleksi lagu Inggeris bukan band.





lama aku gunakan file ni.sampai 1 hari tu aku tersedar,apesal lagu Don't Go Away takde?
lagu Greenday tak cukup korum?perghhh..kena tambah lagi ni.

aku pun mulakan pencarian di weblagu tadi.



dan terimalah hasil round 1.round 2 nanti.kena pikir lagi nak lagu apa.banyak lagu favorite takbleh save la.hilang.dan...

ahah.pertama kali nak dengar lagu fynn jamal.nampaknya,aku tetap takbleh masuk lagi dengan lagu beliau.takpela.bukan kena paksa suka pun.aku suka personaliti dia saje dah cukup.belum lagi personaliti Bakti Arjuna Fitri.lagiiiiii suka.hahaha.juna tomey tomey.eh.apa ni.salah channel ni.




p/s : nasib baik ofis benarkan lagi memainkan lagu ikut suka hati di ofis.kalau takbleh pasni aku bawak earphone.tanda protes.

p/s/s : aku kecewa sebab kat ofis pasang lagu radio Pahang.lagu sangatlah trendy.lepas tu lagu Melayu yang tak menaikkan semangat.maka,ini makannya!




    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. Koleksi lagu ko sebenarnya tak banyak beza dengan aku...

    Eh,aku ada semua album Greenday dan The Beatles. Kalau nak sedut, sila bawak external hard disk jumpa aku. Kalau setakat pen drive 10 Gig tu memang tak muat la...hahaha

    ReplyDelete
  2. wauuu..external hard disk yang penuh dgn lagu2 kita.mesti best.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...