Visitor

13.5.13

teringin

hari tu,aku berkenan sangat pada seluar ni.teringin nak bagi haifa pakai.heheh.


cemas nak order dah sebab duit dalam cimb takde.memang cemas sangat dah.

lepas tu entah camne,aku pergi tunjuk gambar ni dekat ejang.tapi masa tu aku cuma nak tanya kalau beli kat hasya jugak okay tak?aku nak order 2 helai.

tapi malang sekali jawapan yang ejang bagi adalah menyentapkan perasaanku.terus aku cancel order dengan owner blogshop tu.hoh.



"seluar macam ni awak nak pakaikan kat budak-budak?kalau sampai besar nak pakai ketat macam ni,saya salahkan awak je."



p/s : mood blogging 2 kali sehari dah mai dahhh


    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

1 comment:

  1. assalam,

    bunda jalan2 pertama kali kat sini..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...