Visitor

29.5.13

home deco

aduh.i can't help myself bila nampak something DIY macam ni.






cool sangatkan?
lagi yang aku suka sila tengok kat bawah ni.







rasa tak sabar balik rumah dan gardening.

oh.actually kelmarin aku dengan ejang pergi plant nursery.kitorang beli pokok untuk hias dalam rumah.ejang la cakap sudut nak ke dapur nampak boring.so semalam dengan penuh semangat dia letak pasu dan pokok di sudut,siap gantung frame pulak atas pokok.ah.lupa nak snap.next time la.

lepas tu beli tanah 6 ekar.eh.menipu sangat.beli tanah organik 6 paket untuk tabur dekat mini garden kitorang.ejang nak tanam anak pokok cili yang mak dia bagi.lepas tu beli rumput karpet 2 keping.cukupla tu.nak cantikkan sekeliling pokok pinang depan gate tu la.

dalam kepala aku plak fikir nak beli another pasu.kalau boleh nak DIY macam kat atas tu.nak pindahkan mini cactus yang dah besar godang tu pulak.kesian.badan dah besar tapi rumah kecik sangat pulak dah!


    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. aku pernah dapat pokok kaktus dari ex aku. tapi tak reti jaga. kaktus pun tak reti jaga? mati pokok tu tak berapa lama pun ngn aku.. sadis...

    ReplyDelete
  2. hahahaha.fieza,kaktus ni kononnya senang nak jaga.sebenarnya susah jugak.nak nak kaktus jenis besar tu.susah sebab bila dia berat,kaktus tu mudah patah.

    takpe.nanti future husband bagi hadiah pokok pinang.haaa..sekali dengan meminang la tu.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...