Visitor

5.6.13

weekend #10

banyak aku nak story pasal minggu ni.banyak sampai kena buat list.dan hasilnya ini la ringkasan aktiviti mingguan.

1. jumaat hari tu mak abah aku semua pergi kl sbb abang aku nak bertunang.so,sabtu tu selamat dah majlis pertunangan abang aku dengan tunangnya yang berusia 21 tahun.

2. jumaat malam tu,kebiasaan aku dengan ejang layan raja lawak.tapi malam tu kitorang layan final Versus 2.sumpah best.aku suka Oh Chentaku sebenarnya.bagi aku diorang kreatif.tapi kyoto protocol juga mencuri perhatian aku.undian malam tu menyebelahi Manifesto yang mana vokalis dia tomok.aku dapat rasakan undian sebenarnya lebih kepada tomok sebab fans dia ramai dari kategori awek-awek.haha.


3. malam minggu.ada Con Air di FMX.aku like, "hello!jangan alih channel lain boleh tak bang?".kukuh aku duduk kat sofa dan melekat sampai habis.1997 punya cerita beb,mesti la favorite.hero adalah nicholas cage & john cusack tapi aku lebih sukakan watak Cyrus the Virus.si hensem botak tapi jahat.hahah.abis Con Air layan pulak the Rock.masih lagi nicholas cage tapi dengan sean connery.alih pulak channel lain,ada lagi John Cusack.arghhh.aku pening ke hape ni?

abang botak!

4. apa lagi?apa lagi?

5. hahah.okay takde apa.yang lain semua aktiviti berfaedah bersama family.haha.



sila LIKE sekarang!

4 comments:

  1. oh... ada abang.. abang ko kawin lambat eyh? untungla kawin lambat pun dapat tunang muda trang tang tang...

    ReplyDelete
  2. hehehehehe.rezeki orang tua.

    ReplyDelete
  3. Sebab aku mmg follow versus, aku tak rasa disebabkan tomok manifesto menang... Music diorg memang best dari awal beb! Hahaha..sampaikan aku terminat dgn lagu dagdigdug yg diorg arrange balik musicnya...

    -rok si peminat tomok-

    p/s : malas nak sign in...heh

    ReplyDelete
  4. rok si anonymous.

    peminat tomok tegar.hahah..ok.tak dinafikan ek muzik diorang best.tp tengok la penonton rata2 perempuan yang sebut manifesto okayhhh..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...