Visitor

3.6.13

Mum's Pure Love



haaa.cantik tak header facebook titewww?

ok.siapa taktau,facebook ada something yang menarik.




ha.emak-emak yang feeling nak free facebook cover design cantik macam i punya yang atas tu,boleh la klik sini :



lepas tu follow je instruction sampai siap cover design.



dia bagi 4 pilihan template.semua comel-comel sampai taktau nak tangkap yang mana.last-last pilih yang ada rama-rama sebab feel wangi kan.



dah masukkan gambar nanti,sila tulis caption paling best.
lepas siap nanti, dia mintak korang penuhkan details ni pulak.



dan invite pulak sahabat handai yang ada dalam contact fb untuk join the app.tak rugi kan?
sambil join sambil buat amal jariah.


ha.best tak?best tak?

ohye.don't worry okay sebab kita tak payah beli apa-apa pun untuk join app ni ye.just join,having fun dan buat amal.winners will be awarded based on the number of friends who end up as users for the apps ye.jadi invite la kawan-kawan yang dipercayai rajin mencuba app ni.hahaha.

actually i don't care.i suka sebab feel cover design dia sangat cantik.dan sangat motherly loves.oh.boleh gitu??

ok para ibu.cepat join sebelum tamat tempoh.sampai 9 June 2013 sahaja.
klik sini ye kalau nak cuba.




sila LIKE sekarang!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...