Visitor

9.7.13

happy birthday to me

umum dah tau sabtu lepas aku dah genap umur 21.

series aku sedang menipu.konon nak kurangkan 10 tahun tapi muka tak nampak celah mana muka remaja.yang nampak muka perasan remaja.

ok.ejang dari lastweek asyik tanya aku nak hadiah apa.dia kata dia nak bagi aku bangle emas,tapi aku awal-awal kata aku dah ada.cuma tak suka pakai.lepas tu dia dah start pening kepala.asal nampak muka aku mesti dia bagi soalan aku nak hadiah apa.memula eloklah aku jawab "nak abang ada pun dah cukup!".

main petik.ikut hati aku nak jugak jawab bagi la kereta kelisa satu ke.swift ke.ahak.

sampai last dia sebut pasal kasut jogging.tu la last cadangan dia.lepas tu tetiba sabtu aku dapat kek.dia cakap "abang beli kek jela.awak nak kek apa?secret recipe ke kek biasa-biasa je?".

Tuhan.aku memang taktau nak jawab menda.

sudahnya petang tu dia bawak rifdi pilih kek kat kedai Sungai Wang area Benteng.kek aiskrim perisa vanilla dan strawberry.huih.memang sedaplah!

ada angry bird & minnie mouse

suami aku memang suka bagi ayat pelik pelik.
last year punya kad birthday dia tulis nombor ic aku.
huh.

series sungguh assistant aku ni

batman pun datang.tq batman!

sopan sangat

fotostat berwarna

second round.dengan dhiya pulak

legend

wish untuk diri sendiri.






sila LIKE sekarang!

2 comments:

  1. wow sedapnya kek eskrem.wahhh batman pon dtg.hebattt~ hehehe

    ReplyDelete
  2. hahah.kalau ikutkan ramai lagi tu,superman,power rangers,ultraman nak datang.

    tapi semua kalah dengan batman.so,batman je yang sampai.hahaha.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...