Visitor

25.7.13

hijrah

another 6 days to go.

ye.sambil menghitung hari,aku juga bagai nak pecah kepala menyiapkan baki kerja yang ada.
walaupun dah ada technician baru yang datang ganti kerusi aku nanti,tapi aku tetap tak pandai nak agihkan kerja yang ada.aku nak jugak buat walaupun sakit kepala.

takpe.sikit je lagi.
nextweek aku blah biar orang yang suka letak segala tanggungjawab dia kat aku tu merana.dan terseksa sebab selama ni,kerja hakiki dia bagi pada aku.so,aku yang settlekan dengan hati tak berapa nak tulus ikhlas ni pun kerjanya membebel je sorang sorang sambil siapkan kerja.pernah aku adukan pada bos dan bigboss.tapi takde respon.malah,makin galak bagi aku kerja yang bukan sepatutnya aku buat.sepatutnya aku menyemak sahaja.

bukan menyemak semak (belukar) tapi menyemak (checking).

ok.tinggal lagi 2 projek untuk aku settlekan.semalam dah settle 1 projek.

tolak pergi klinik, pergi mesyuarat, outstation, ponteng, tak masuk keje.
2 minggu lebih jugak baru dapat siap segala application ni.muntah warnawarni aku.


semoga hati gua kental menyiapkan saki baki kerja.
minggu depan aku nak get lost!

babai jkr.
aku nak pergi main air pulak.



sila LIKE sekarang!

3 comments:

  1. kena tukar jabatan ke lepas raya? huhuuuu

    ReplyDelete
  2. fieza,

    bukan lepas raya.khamis ni je hah.1/8 dah tukar.

    ReplyDelete
  3. selamat bertugas di tempat baru... :)

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...