Visitor

11.9.13

tangga


ini adalah tangga belakang opis.kalau ikut law,panggil saja tangga kecemasan.dalam erti kata lain,inilah tangga yang menghubungkan aku dengan opismet lama.

wahaha.

sebab tu,kejap kejap aku ada kat opis lama.melepak macam orang ketiadaan kerja.realitinya,memang aku takde keje pun.haha.ok,jangan kata aku makan gaji buta okay.memang setakat ni tugas aku hanya di bahagian meeting.sebab aku bahagian korporat.maka,kerja protokol,majlis,meeting,semua bawah jagaan aku insya Allah.so far la kan.taktau la pasni.

lagi satu.apa yang menarik bab tangga ni.*hiks*
kalau geng atas (opis lama) ada makan,diorang taklupa ajak aku.sebab pantry kat belakang,senangla guna tangga ni je.ahaha. nak hantar makanan ke atas,nak ambik makanan bawak ke bawah pun,memang aku lalu sini je.bestttt.

tapi kan....ada satu petang tu,aku lepak atas.pastu tengok,eh..setengah jam lagi nak balik dah.aku pun turun kat tangga blakang sebab tinggal nak punch je ni,elok aku turun,bigboss tengah lepak blakang sambil hisap rokok.

"ehhh..ni apehal?nak punch card?".tego bigboss.

aku pun...aaaaaa.ada orang tanya pasal keje boss!
aku balas sambil sengih sengih.

malu hoii.malu.


macho gila.

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...