Visitor

6.9.13

jiwa rasa gelora

semalam aku hangin gila babi.sebabkan sorang je,habis aku blocked manusia annoyed sepanjang zaman yang datang mengomen kat facebook aku.

oo.lupa nak bagitau.blocked people doesn't mean i'm not an open minded person okehhh.tapi sebab bila aku dah terganggu dengan orang macam tu,maka itulah keputusannya.yang best, yang jadi mangsa mendengar aku mencarut,memaki dan menghamun dah tentu my gossip girl di ruangan wassek.haii kowanggg!! *first time aku gedik giteww*


untuk menghilangkan segala rasa annoyed tu,mari kita bersama sama menonton video klip lagu gwiyomi by hasya.

eh.bila masa dia pandai gwiyomi ni?






sila LIKE sekarang!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...