Visitor

6.9.13

testimonial radiglow (2)

sekarang,aku sedang makan botol ke 3.bukanla makan botol tapi ibaratkan aku sedang menggunakan penjodoh bilangan.kira makan dengan konsisten la ni.

dan ingat lagi kaki aku aritu camne?





phewww.ok.sekarang kaki aku dah jadi macam ni.sila percaya.






gambar ni aku edit letak arnab tu je.yang lain aku tak edit.rezeki.lepas ni aku nak tunggu plak sampai kaki ni licin,bersih..cuma tempat lain macam kat pelipat dengan tangan masih degil nak baik.kena teruskan lagi makan radiglow ni.*iklan plak dah*

so amacam.percayakah anda?

pikir pikirkanlah sendiri.aku tak suka menipu..
heh.
posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. dd nak link tips baju preggiy boleh?

    ReplyDelete
  2. ok.nanti dd reply kat box blog nurul

    ReplyDelete
  3. Hi. Still pakai radiglow? Any updated review? Makan 2biji daily?

    ReplyDelete
  4. anonymous,

    haii.dd masih makan lagi.yapp..2biji daily.

    ReplyDelete
  5. pn dd masih setia dgn radiglow?bagaimana dgn simptom2 gatal2 etc, puan masih mengalaminya?sy tgh survey2 tentang produk ini.
    terima kasih

    ReplyDelete
  6. dah lama stop sebab malas nak beli online.hehe.

    but if u interested nak guna,i suggest u terus la beli.radiglow memang bagus.efektif sangat.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...