Visitor

15.7.10

jom Bukit Tinggi!! ( Finale )

setelah bermalam kat umah Mie; tengah hari ahad tu kami mula gerak pulang ke Jerantut.
tapi..kami tetap ada stesen terakhir.jengjengjengg.. [cehh..tak surprise langsung!!]

google from here.
map ke Bukit Tinggi.

ok.kami tiba di Bukit Tinggi dengan selamatnya sebab kami naik Bukit Tinggi dengan minyak kereta yang sangat sedikit.huhuh..sampaikan time naik bukit tu aku suruh encek ejang patah balik sebab aku tengok simbol minyak dah berkelip kelip..tp berkat kesabaran beliau, kami tiba dengan selamat dan...ehh?minyak penuh balik??..
hahah..i tertipu rupanya :) faktor kecuraman ini telah mempermain mainkan perasaan gua.

so, apelagi..cekidaut thiss photosss!!

destinasi pertama :
JAPANESE TEA HOUSE

tengok.kitorang terjoin visitor dari Iran.hehe

fishes. hero sorang ni memang penyuka ikan.
penyuka??

look!

cayang anak ibu. muahh! muahh!

pic ni bleh masuk wajah serupa contest.
sape jumpa contest ni tolong bgtau ye :)

larat ke tak larat, kena jugak dukung hero nih

everything so blurry

step by step

kejauhan

ok. zoom in

err..sape yang plick daun ni?
no plucking okeh.

pandai anak ibu amik mood bergambar

ehh..ehh?

rifdi, can u see ur abah?

hahah.abah pun dah pandai carik angle baik punya

my soul

tu dia!

ok.aku pn tak paham kenapa aku suka
snap dari belakang. tak perlu control senyum kot.
nampak more natural :)

ibu ni lambat laaa..

destinasi kedua :
COLMAR TROPICALE

..letih berjalan. lapar pulak.
so,kita lunch dulu ye.

at Le Poulet Roti
mana waitress cun nih??

french fries junkies :)

segelas orange juice

dah kenyang kita sambung ronda yokk

the ugly duckling eh?

i love this scene.
really nice :)

the fairy duckling. oihh..tak baik beza bezakan mereka

ibu buyung kena dukung dia lagi

start meragam

taknak pegangg!!

yeahhh. camni la yg rifdi nak.
freedom.

pose solo dari ibu muncettt

destinasi akhir :
RABBIT PARK

ehhhh..apa ni bu??
ni la rabbit anakku.tak pernah jumpa ye.

abih dah semua bibit kena kejar ngan rifdi

mangsa.
ganas rabbit ni.siap bercelak lagi.

ok.enough.
time to go home.

sampai situ je journey kitorang. kalau ikutkan banyak lagi tempat nak gi macam Botanical Garden, Horse Riding, Meranti Park (kat sini ada bowling, cinema) tapi sebab masing masing dah penat.rifdi pun meragam sebab dah time tido *tido kena cukup, baru kulit chantekk.ngehngeh*

ok.banyak dah membebel ni.esok kita jumpa dengan entry baru ye bebeh??

dush!

2 comments:

  1. ..huhuhu,..bestnyer holi-holiday gitu,...nice pix,...hehe

    baru aku perasan, setiap kali tgk gambar rifdi, mesti terbit rasa rindu kat dia,..heheeeee

    lenkali tamau tgk la gamba dia,...hehee

    ReplyDelete
  2. hoho.thanx bebanyak babe.

    olooo..tamau la sedih2.kalu camtu pasni aku tamau uplod la gambar dia..huhu (ayat tipu)

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...