Visitor

14.7.10

jom PD! ( Part II )


...yeah.kembali semula mengadap blog.entry kali ni adalah selepas check out dari chalet tmpt kami stay tu dan meneruskan aktiviti yang bermoral.

aktiviti pertama arini adalah : membelatedkan birthday party.wahh.bunyi mcm besar je celebration eh? lawak je.tempat celebrate adalah di KFC PD..ok.tmpat dah la ramai giler worang.tp sebab encek ejang nak jugakkk meraikannya,yelaa..karang sedih ati plak wife dia cam dalam entry aritu..hehe.so,jom!! cekidaut the photos!!


oppss..gambar blur.barangkali encek ejang neves

dengan mama angkat rifdi; mama zarina.
member baru dr PD.selama ni borak dalam FB je.hukhuk

aksi tiup dua batang lilin.haih?
tanda umo baru 20 ke?

amacam? ada rasa lapar tak?
*kedengaran encek ejang menelan airliur buat kali
ke-14.kek ni sponsored by him.mekacehh..lebiu!*

anak dan ibu berposing sampai lupa nak snap gambar abah
huhihuhi

setelah gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka ati,..kami pun memulakan gerak gerak khas merayau ke tempat lain lak.perjalanan masih jauh.sebelum ke KL, singgah dulu kat sini.perlu.sejarah ni.


stesen pertama tempat berposing.
sayang skali gambar blur, kalo tak mesti dapat tengok
rifdi buat muka poyo.

sebelum naik train.rifdi buat muka cuak

dah naik pun muka semacam lagi. yela..turun laaa

patung lain seme dia takut.
cuma yang ni je rifdi 'mesra'..aumm dia la.

jumpa motor kuno plak.
abah test dulu tengok

aksi anak beranak.huh! bapak ngan anak sama je.

bawah kapal terbang. selepas terowong komunis.

ini la bobang *rifdi panggil kapal terbang*

macho

sebelum rifdi terjun
*acah mak labu* mana dia brani daaa..

me, rifdi & baby in my womb

habis rewang untuk arini di PD. kita gerak ke destinasi seterusnya plak yokk. kita ke KL! bermalam di Cheras, umah my bff; Mie. tapi before tu,stop kat Tesco Ampang dulu.mencuci mata dan bershopping macam Paris Hilton.ehh, tapi dia shopping kat Tesco ke??

TO BE CONTINUED.. ( finale episode ). ceh.ceh.gedik lebih.

dush!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...