Visitor

26.7.10

look what i have done

datang sakit jiwa ngan kerja kerja kerja di opis.
tambah plak call cik abe tak berjawab jawab.orang nak ajak kuar lunch,perut ni dah rasa macam banyak ruang.rasa bleh la letak satu excavator..eh takk..dua rasanya.

bila dah tensen gini mula la tangan nak bergedik gedik typing kt blog.nak berFB,brodband plak tak bawak.maka,guna la apa yang disediakan di opis dengan rasa nikmatnya.
takdek keje kan??..
hah.sini,aku nak tunjuk pandai sket.

sape tau yg google sekarang ni dah bleh letak macam macam theme?
haaa..meh tengok theme google ai camne.


baru best nak google bila ada theme camni.heheh.
pastu, lupe nak express rasa bangga sioott sebab dalam opis ni aku berjaya buat orang lain kagum.rasa macam best best je.ahah.. ;) kau tau tak riak tu hape??...ha..camni la wajah org riak. ;8)

ehh..perut lapar ni.nape masih tak angkat tepon ni.

boring.boring.tambah lagi satu menda nak letak.nak tau tak aku pnya wallpaper pc?dengan penuh kerek kuasa dua,aku tunjukk..


ompecakkk!!
hahahhh..half naked tp tak kena banned ngan opis.aku suka..hehe

dush!

2 comments:

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...