Visitor

24.7.10

sila check nama anda.anda telah di tag!!!! (sila baca dengan penuh perasaan) #3

...rasa riang riang ria & being me bila dapat tagged serta award dari 2 sahabat baik.hehe..dengan bersungguh sungguh saya menjawab segala tanda tag dari mereka berdua.
pssttt..kalau korang berdua tagged, makanya aku perlu jawab kedua dua tag tersebut atau jawab je 2 dalam 1?..ke 3 dalam 1?..ke?ke?

"banyak sgt tanya, jawab jela tag tuuuu.."

Q : Apa nama blog dan kenapa letak name tu?
A : namanya 'Setiap Langkah Ada Cerita'. kenapa?..oo,ntah.sebab aku ini levi's junkies kot.kalo nak tau dulu ada iklan levi's.masa tu rashidi ishak jadi model.masa tu tagline dia 'setiap pasang ada cerita'. memula nk letak nama tu jugak, tapi rasa macam pencopet je.so,aku tukar pada langkah....err,bleh tak jawab camtu??

Q : Jelaskan kenapa & bagaimana anda boleh dapat idea nk letak nama URL blog anda?
A : sila baca betul betul ---> http://ddhasnidar.blogspot.com/

kan ddhasnidar tu nama aku.takkan nak letak nama scarlett johansonn!!
.
.
.
.
.
ehh,aku tak marah pun.cuma nak bgtau je.eheh..ehehh..

Q : Bila blog anda mula beroperasi?
A : blog ni diconfirmkan pada 20 august 2009.seblom ni penah ada gak sebenarnya..eheh. (--")..*memalu.tp dulu di http://ddhasnidar.wordpress.com/ sbb masa tu http://www.blogger.com/ xbleh bukak lg kt opis..err..err. (--")*blushing lg.

Q : Siapa follower pertama anda?
A : orangnya adalah wazir (http://prebetsapu.blogspot.com/) tapi skrg ni dia dah tak aktifkan blog dia.sedihh..sbb dia antara orang yang bg aku hasil garapan penulisannya adalah bagus.what to do.dia kata dia dah taknak merapu lagi.what the ____??

Q : Ucapan kepada si pemberi award..
A : nak berucap ke?..nanti panjang sangat jgn 'cut' plak..
err..errr..thanx byk2 la cik hud hud & cik rock ye.saya rasa terharu.T_____T sobs.sobs.saya..sobss..sobss..err,mntak maaf.bg saya masa..sobs.sobs. *nangis sampai xleh berucap

Q : Tag 9 orang yang anda rasa patut terima award ni....
A : sila jawab ye.saya nak bagi award ni..
  1. rock (aku bg lg award ni.jadi award kuasa dua)
  2. udang aka hudhud (ko jua..dh jadi award kuasa tiga)
  3. Liza Hood
  4. Shida Idris
  5. cindir-rela
  6. aisyah sensei
  7. ain khalid
  8. eyra
  9. sape2 je yang dah baca blog ni.silakan..jangan malu2.ikhlas sesangat nihh..
ok.bila dah jawab tag, saya kena pamerkan award saya.sila tengok ye.
ok.sila jeles.
cute blogger tu.
nampak sangat saya cute.
sampai dua orang mengawardkan..
sila terima kenyataan.
ngehngehngeh

dush!  

5 comments:

  1. anggaplah yg aku posted tu sebagai menjawab tag ko ni jugek!!...

    hehe...

    ReplyDelete
  2. wiwwwiiittt...sori ek..aku xnk dh jwb..

    coppp..aku tagged ko dulu...
    hehehehhe

    ReplyDelete
  3. dear udang aka hudhud;

    kira tagged berkali kali la ni.tp aku andaikan ko dh jawab la sbb dlm blog ko dh ada soklan tag yg sama.hehe..

    pepaham jela kan..kawan2 blog kitaran yang sama.wawawawa...

    ReplyDelete
  4. Tag Heuer just recently launched the [url=http://replicabreitlingnavitimer.webstarts.com]Replica Breitling Navitimer[/url] Series. This is an object of pure desire still arrives at a cost. A added cost-effective, yet
    similar, model may be the [url=http://replicarolexdatejust.webstarts.com]Replica Rolex Datejust[/url] replica time piece. It is as beautiful, and you can't inform the distinction.The [url=http://replicaomegaseamaster.webstarts.com]Replica Omega Seamaster[/url] series
    was launched to resemble the nascent 1964 fashions of Tag Heuer. The collection features of state-of-the-art gear know-how and will take view designing to an all new
    substantial. Possessing the Tag Heuer original is just not a probability with out sufficient cost savings. I genuinely think about the [url=http://replicatagheuergrandcarrera.webstarts.com]Replica Tag Heuer Grand Carrera[/url] duplicate comes
    with all the particular possibilities in the Tag Heuer Carrera and is easier on your pockets also. I've a Tag Heuer reproduction in the Carrera series. I
    sourced it from an online ad of an authorised reproduction seller. The huge push button clutches and winding crowns add for the futuristic
    chronograph dial. The one lacking ingredient is that in the Tag Heuer Emblem. The dial is black and has risen embossing moment markers. Seriously, the dial
    appears to become like sporty with its speedometer kind appearance. You will discover distinct shows at entirely different clock positions. At nine.00 there is a minute
    hand rotation. At three.00 you'll see rotating seconds hand and at six.00 may be the little calendar window.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...