Visitor

13.7.10

jom PD!

lama giler tak update blog sebab aku bercuti cuti malaysia minggu lepas.
malas nak cakap banyak la,nanti korang kata aku riak plak *walaupun memang sengaja berperilaku begitu*
ok.atas dasar membawa aku bercuti sempena my 28-th birthday,encik hubby telah memilih Port Dickson sebagai destinasi percutian. ape lagi,dengan rasa penuh keriakan,sila la tengok gambar ni yek.

tapi kali ni aku nak tunjuk tempat kami stay je iaitu Legend Water Chalet.
memang terbaek wokk sbb chalet adalah berada di atas air laut..ngehngehngeh

sila tengok tau!

bukak pintu terus jumpa bilik mandi

itu tab mandi yg best.
bawah tu plak transparent floor yang executive.
nampak air laut.wiii..

gambar zoom tab mandi

kan nampak air.
gambar hiasan : selipar tuan bilik

masih di bilik mandi

tempat mandi manda sambil berkaroke
*tipu* tempat berangan nyanyi

dalam bilik. siap ada day bed lagi.
king bed tak bleh snap sebab ada bos besar & bos kecik
sedang tido taknak bangun.

gambar ehsan dari sini

wake up and smell the coffee & caffein
at Balkoni

yeahh~there is it!

at lobi.sebelum gi breakfast

.
entrance

jalan jalan lepas breakfast

model tempatan

encek abah mintak berehat dulu

sape makan aiskrim rifdi ni?..

ibu tipu.tadi ibu yang makan.

sempat bergambar poyo anak beranak ni

ok.kitorang plak.

with mama angkat rifdi aka mam zarina

kat toilet pun jadi..

ok.to be continued.

dush!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...