Visitor

28.4.14

Captain America 2 : The Winter Soldier

satu hari yang agak ada luck la.

tetiba aku kena attend satu mesyuarat di Temerloh.lepas tu meeting habis awal,dan terus gigih pergi Starmall Mentakab.mana taknya,masa meeting aku sempat belek internet tengok Captain America 2 ada pukul berapa.

dan memang rezeki aku la dapat jugak dating dengan Chris Evans hari tu.heh.


gigih tu.dan aku rasa puas hati la dengan movie kali ni.

steve rogers/captain amerca masih hensem.makin mantap.
black widow pun lebih menyerlah kali ni.body memang mantap.idola.eh.
paling sedih tengok bucky kot.rasa terseksa gila dengan life dia selepas 'mati'.

korang tengoklah sendiri.aku nak rindu kat chris evans ni.ehek.ehek.










No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...