Visitor

29.4.14

weekend #16 : kampung dan Rio 2

balik kuantan lagi!

sabtu

kali ni balik lagi sebab cousin ejang kawen.kali ni belah mak dia pulak.so,balik cherok paloh.alah,dalam kuantan jugak.takpayah nak sebut 'balik' sangatlah!kahkahkihkoh.



cherok paloh have a good view of a village.ada pantai,ada coconut tree.memang awesome.tempat dia berangin.so,peluang balik ke sana baru ni..hasya dan haifa ikut abah & maktok kutip buah jambu golok (gajus) dan kutip buah kelapa.seronok sangat diorang dapat kumpul anak kelapa banyak banyak.heh.macam la korang tu bandar sangat kan?duduk pun jerantut jugak.


ahad

sebelum balik,sempatla ejang bawak kitorang layan Rio 2.


haha.rifdi la paling berkobar kobar nak tengok.aku kira hasya pun teruja tengok movie yang ada lagu lagu joget joget ni.tapi takpun.hasya macam biasa memegang takhta budak terbebas dalam wayang.abah dia la banyak mengorbankan diri dengan melayan anak.aku?
menghadap penuh fokus.bahagia sungguh gayanya.

cerita best.sambungan dari Rio (2011) dulu,kali ni Blu dah ada family.ada 3 ekor anak dan teruja nak pergi Amazon bawak family sebab nak carik spesis dia yang ditemui oleh Linda & Tulio (penjaga Blu & family).masa di Amazon tu,macam macam kisah la diorang tempuhi.kelakar okay.paling best watak kura-kura 2 ekor.haha.terbaiklah.


penat tawaf dalam panggung wayang tadi


No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...