Visitor

25.4.14

Mr. DIY Jerantut

semalam aku buat lawatan ke Mr. D.I.Y.

heh.kedai baru bukak kat jerantut.dah tentu la teruja.aku pernah pergi D.I.Y. Mentakab.memang boleh tahan la lupa diri.so,kali ni sebab lone ranger,aku nak cuba lupa diri lagi sekali.

table mart omey omey

sekeping 80sen.next time aku datang aku akan pastikan..BELI!

cutting board pun omey omey angat ni

bakul colourful

cute betul senduk ni.aku sabarkan je.

storage box bawah tu lawa betul


aku memang carik menda alah ni pun
nanti kau.aku beli.


storage box pun comey



bakul ni comellllllllllllllllll

sewing set pun ada

aku suka ni :)

mula la geram tengok barang barang gini


mainan pun ada


sampai setengah jam aku ronda dalam ni.memang penuh dengan keterujaan la.sempatla aku beli barang seketoi dua.

mangkuk kecik untuk 3 beradik tu dan span korea


baru habis rm7.50.haha.

4 comments:

  1. sampai dekat sewing part n button tu, terus aku scroll back ke atas. hahaha...

    ReplyDelete
  2. kenapa?
    kenapa?

    ahahahaha.comel kan?rm1.50 aje punnn

    ReplyDelete
  3. Assalam....blh tau kat mana tak...

    ReplyDelete
  4. zie,

    duduk jerantut ke?sebaris dengan domino's pizza.berdepan dengan barisan caltex bandar.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...