Visitor

27.9.10

DiGi iPhone 4 Me

OMG!

hari ni bukak je nuffnang terus nampak gambar iPhone 4 idaman.fuhhh..
dan disebabkan terlalu excited,terus aku klik MORE pada post.alamakk..rupanya ada contest.apa lagi,lepas je baca term & condition..terus gatal tangan nak join.
ngehngehngeh..cuba je.mana tau dapat betul..rite?


kegilaan diriku. *meleleh air liur*

aku adalah salah sorang peminat tegar iPhone ni since keluaran first dulu.sekarang ni iPhone lebih canggih dan jauh lebih hebat..maka sudah tentu makin meminati produk Apple yang sangat menakjubkan ni.Antara sebab yang membuatkan diri ini tertawan dengan iPhone 4 ni adalah kerana :

1. Facetime - woww..terasa macam best giler dapat buat video call dengan my parents.sebab kalau tengok iklan kat tv tu terasa macam dekat giler.pehh,memang real!

2. Camera - 5 MegaPixel.dengan built-n LED flash

3. Stunning Retina Display - kalau camera dah best,dah tentu hasilnya best!..tengok gambar memang sharp,vibrant dan sangat gempak.

4. HD Video Recording - ye.kalau hasil camera bagus juga,memang video recording turut terpengaruh.gambar video sharp..xdek la gegar gegar..oh ye.video siap bleh edit & share dengan kawan kawan lagi.

5. Memori - fyi, memori untuk iPhone 4 adalah 16GB ngan 32GB sahaja ye.sangat best.OMG!OMG!..memang sangat bestt..!!

6. Design yang cool! memang smart!

Waaa..memang banyakkan sebab kenapa diri ini sangat teruja bila nampak iPhone 4 nih?
ye..sila ternganga membacanya.memang terserlah keterujaannya.

okay.pada sape sape yang juga teringin nak pakai iPhone 4 ni dan yang teringin nak join contest ni juga,sila pergi ke http://www.nuffnang.com.my/blog/2010/09/24/digi-iphone-4-the-win/ atau klik je kat sini.

memang kena CUBA!..dan andaikata aku ada rezeki dan sangat bertuah memilikinya..u all jangan jeless.
tu laa..sape suruh tak try?..




dush!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...