Visitor

27.9.10

meh la beraya

meh la datang beraya ke umah.tapi makan kuih raya jela sebab banyak lagi tu kuih kat umah.
nak buat open house tak mampu.
bukan tak mampu ape,tak mampu nak memasak banyak banyak,nak menghidang,nak mengemas..hehe.insya Allah,sihat walafiat akan datang,akan ku pastikan open house dibuat satu hari nanti.

semalam Yana, Alang & orang baru mereka, Adam Farish Harraz datang beraya.kalo ikutkan diorang suh jamu bihun goreng. *ehemmm..nmpak sangat bihun air tanganku best dan sedap..kan?kan?*..tapi sebab kemampuan cuma bleh goreng kuih kasturi @ kacang hijau..tak dapat la buat as per request.kuikui..maaf ye. ^_^


sape sape nak datang sila la.jangan malu malu..kami suka umah ada tetamu.aku akan hidangkan air TERbest yang sekali di mana sekali-cuba-pasti-siang-malam-datang-umah-aku-lagi iaitu air kopi putih aka white coffee.

best woo..
dush!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...